Poppentheaterr-Kleutertheater
Theaterbureau De Kleine Muze telefoon: 010-4328274 mobiel: 06-55383172 email: info@dekleinemuze.nl
poppentheater

Max Verstappen staat bekend om zijn speelse kindervoorstellingen vol humor, interactie en visueel spektakel. Hij verzorgt sinds jaar en dag optredens in kleine theaters, culturele centra en scholen in heel Nederland en België. Iedere keer weer slaagt hij erin zijn jonge publiek die ene bijzondere belevenis te geven die hen hun hele leven zal bij blijven!

Poppentheater Max Verstappen voorstellingen seizoen 2016-2017
Het Boek van de Eekhoorn
De Hik van Rembrandt
Egel en de Trollebol
Pieterbaas redt Sinterklaas

Over een vrolijk lentebos waar geheel onverwacht de winter terugkeert. Eric eekhoorn gaat met zijn bosvrienden de strijd aan met de ijzige vrieskou en slaagt er gelukkig uiteindelijk in die winter klein te krijgen.

Een visueel zeer aantrekkelijk poppenspel met veel interactie waar de kinderen met rode oortjes van zullen genieten!

De Hik van Rembrandt voert ons terug naar het centrum van Amsterdam in de gouden eeuw. Rembrandt heeft een belangrijke opdracht die op tijd af moet zijn maar hij heeft vreselijk de hik en kan zijn penseel simpelweg niet stilhouden. Wordt Rembrandt nog wel beter? Komt De Nachtwacht op tijd af?

Een spannend verhaal dat het Nederland uit de 17e eeuw met een knipoog beziet. Met levende geprojecteerde achtergronden wordt een prachtige illusie gecreëerd en als zelfs het beruchte spookschip De Vliegende Hollander ten tonele verschijnt wordt het super spannend!

Een heerlijk “recht toe recht aan” verhaal over een kleine slimme egel die het opneemt tegen een grote dikke trol die niets met anderen wil delen.

Grappen, spanning en hilarische verwikkelingen kenmerken dit verhaal en steevast verlaten de kinderen na de voorstelling de zaal met een vrolijk en opgelucht gevoel omdat die grappige egel die lelijke trol lekker te slim af was!

Een special voor in de donkere dagen rond Sinterklaas. Spannend en humoristisch handpoppenspel[EE1] .

Ieder jaar uitverkocht en altijd een groot succes!